Sidor

fredag 30 september 2011

Mässan i Helsingborg

Nu har vi varit i Helsingborg på Inzpiras mässa. Det var OTROLIGT roligt. Vi träffade massor av roligt folk och jag har fått en hel del ideer och inspiration.

Vi hade lite otur med placeringen. Vi hamnade inne i ett hörn och syntes inte så bra. Men sån tur var så hamnade brevid CiLi in papers för de drog till sig kunder i mängder.
 
Här sitter jag och färglägger och ger lite tips. Det är kul att få dela med sig av det jag kan om färgläggning. Jag hade så gärna velat sälja copic pennor utöver stämplarna. Det är något vi funderar på att göra.


Det bästa var när en liten 8 årig kille tittade på stämpeln "Iggy med lussebulle" och frågar vad han gör med brösten... Först fattade jag ingenting men när jag tog mig en titt så gick det inte att missa vad han menade. HAHAHA jag kommer föralltid se annorlunda på denna stämpel. Pojken är dessutom inspirationen till en av de nya stämplarna som jag jobbar på.
Tack alla som deltog och kom med häftiga förslag till stämplar.
Kram, Anita

3 kommentarer:

Cornelia sa...

*hihi* Ungar ÄR underbara!

Roligt med den här uppdateringen med bilder och allt från mässan, jag har såklart tänkt på er massor medan jag varit borta och undrat hur det gick. Nu läser jag ju att ni hade en toppenhelg och det glädjer mej!

Ha det bäst!

Carina sa...

Ja,ungar är väl helt undebara.Skall bli spännande att se honom som stämpel!!

Milo Lilja sa...

Haha!!! Ja, det ser nog, med lite god fantasi ut som bröst... *skrattar*