Sidor

lördag 15 augusti 2015

Tvättmaskin - bröllopskort

Sambons sonhustru Emma kom med en liten undran en dag... skulle vi kunna hjälpas åt att göra ett bröllopskort till ett par vänner som skulle gifta sej? Kortet skulle se ut som en tvättmaskin, som ett litet internt skämt då brudgummen blivit så väldigt intresserad av att... just det, tvätta! *S*

Såklart att vi kunde göra ett sådant kort och en dag träffades vi för att slå våra kloka huvuden ihop. Resultatet ser ni här. Vi är nöjda!

Ett boxkort fick en tvättmaskinsfront med hjälp av en bild utskriven från nätet. Vi använde fotopapper för finare glans och finish.

På toppen placerade vi ett stämpelmotiv från Phunnyface, Brudpar i silhuett, samt rosor i rött och vitt.

En banderoll med text skulle "luras" lite och få folk att tro att brudparet skulle få pengar till en tvättmaskin, men...

 ... på tagen fastknuten på en av sedlarna ser man att det är ett bidrag till brudparets kryssning, som ska företas inom kort.

Insidan i övrigt ser ut såhär. Med text och charms som anspelar på resan till vänster, en vacker kärlekstext till höger, bild på brudparet och plats för givarnas namn.

Visst är det härligt att det faktiskt går att bygga (nästan) allt av papper! Tack Emma, för en kul idé och skön inspiration!

Ha en bra dag!
//Cornelia

Inga kommentarer: