Sidor

lördag 16 maj 2015

Runaldo, numera pensionär

Jag fick ett ärofyllt uppdrag, nämligen att göra ett kort till Phunnyface-Anitas arbetskamrat, som nu går i pension. Han heter Rune, men eftersom han gillar fotboll kallas han Runaldo *ler* Kortet fick gärna vara blåvitt, och jag gissar att det är som fotbollslaget i Göteborg... men riktigt den rätta blå färgen hittade jag inte bland mina papper, så det fick bli såhär. Pappret med texten tycker jag passar till jobbet han har haft.

Rune har jobbat med sättning, tryck och sånt (precis som min egen pappa, så det finns lite känsla i det här kortet, som jag inte kan beskriva) och på fotot står han vid en gammal tryckpress. Sen har jag placerat stämpelmotivet Lugn och ro litegrann ovanpå, för nu när Rune blir pensionär kan han sitta sådär med fötterna på bordet, pilla med sin dator och kolla Facebook hela dagarna *ler* 

På fotot har han jeans på sej, så jag använde ett jeansmönstrat papper på insidan och kompletterade med en liten bit av stämpelmotivet Fotbollstjej i cirkeln.

På kortets baksida finns en liten bit av framsidans stämpelmotiv inmaskat i min personliga stämpel och där under en tänkvärd text, som jag tycker passar bra för just pensionärer (OCH alla andra också!).

Nu hoppas jag att kortet kommer att glädja sin mottagare!

Ha en bra dag!
//Cornelia

1 kommentar:

Marita vs snojbi sa...

Ett helt fantastiskt fint kort

Kraaaam