Sidor

tisdag 12 maj 2015

Nu stänger vi ner.

I morgon kommer vår gamla webbutik att stänga ner och ersättas av en ny. 

Jag har ett tag nu känt att det har stått still med Phunnyface. När jag startade hade jag ingen aning om någonting. Det enda jag visste var att jag kunde rita och att det fanns något som hette scrapbooking där man ibland använde stämplar. 

Jag körde på för jag inte hade något att förlora, jag var arbetslös och hade varit långtidssjukskriven ett bra tag och tvivlade på att jag skulle hitta min plats här i världen. En nära vän (Jessica! You know who you are) kom på iden att sälja stämplar och eftersom jag litar på henne så körde jag på utan den minsta kunskap. 

I början tittade man sig ängsligt omkring , hur gör de andra, vad vill kunderna ha, vad är trendigt.Sakta men säkert började jag komma in i det hela och jag hittade min egna stil. Sen sa det bara pang i livet och jag fick ett jobb på ett underbart ställe där jag  kunde vara som jag är (ADHD vimsig och Aspergers  oomkullrunkelig, ja det är ett ord.) Då stod jag inför en situation som var helt ny för mig. Jag hade två jobb som betydde mycket för mig ett på Rundqvist & Co och ett eget företag, hur skulle jag klara av det. 

Det har varit svårt och det har märkts på vårt utbud att jag har varit splittrad. Jag har varit på gränsen att lägga av. 
-Jag klarar inte av det, jag orkar inte känna skuldkänslor varje dag för att jag inte gjort tillräckligt eller vad jag borde göra. Jag lägger ner! När jag tänkt den tanken och menat det kom en ny tanke.
- Varför känner du sådan press? Du har ingen chef som bestämmer över dig. Du är chefen.
Faktum är att jag hade aldrig tänkt på det. Jag kan göra vad jag vill för det är mitt företag, jag kan lägga ner men jag kan också ändra på saker som jag inte är nöjd med. Varför sluta när det faktiskt går uppåt hela tiden? Jag vill inte lägga av men om jag ska få tillbaka glöden så måste jag göra några ändringar. 

Till att börja med så byter vi ut webbutiken. Jag vill inte avslöja mina ideer men första steget är att uppdatera allt innehåll. Detta håller jag på med nu och jag hoppas att ni har tålamod med mig då detta kommer vara ett pågående arbete. 

I morgon öppnar jag portarna till det nya Phunnyface. Ni är så välkomna. 

PS vi har nya stämplar i butiken. DS

Med vänliga hälsningar Anita

5 kommentarer:

Elin Marie sa...

Oj så spennende!! Gleder meg til å se den nye Phunnyface :-)

Anonym sa...

Spännande! Väntar på morgondagen :)

Sinikka sa...

Visst är det härligt att vara egen chef :-) Det är du som bestämmer och ditt val kommer bli perfekt.
Lycka till och jag kikar in i morgon

Cornelia sa...

Jag är mycket, mycket glad och tacksam för att du inte har lagt ner (och inte tänker göra det heller inom överskådlig framtid), Anita. För vad skulle jag annars använda för motiv på mina kort?! Jag bara undrar...?!?!?

Jag beundrar dej som person, som människa och kan bara ana hur jobbigt det är ibland, att vara du... att få allt att fungera och gå runt med allt som händer och... inte händer emellanåt.

Du gör fantastiska stämplar och du är en helt unik kvinna, som jag unnar allt gott i världen!

Stort och varmt lycka till med nya hemsidan, nya butiken och allt du tar dej för framöver!

Kram!

Marita vs snojbi sa...

Det ser ju alldeles kanonbra ut.

Stort lycka till med allt

Kraaaaam