Sidor

tisdag 25 februari 2014

London-tema

Jag fick en beställning på ett stort kort till en tjej som fyller 30. Det skulle vara stort för att de är många som lägger ihop till hennes present (kan det vara en London-resa, månne?! *S*) och de ville få plats att skriva alla namn.

Det blev det här kortet, som är 21 cm högt och av modellen "hidden message card". Varför det heter så kommer du strax att se.

Jag har maskat ihop Sara i klänning med resväskorna. Stämplat på akvarellpapper och färglagt med tombowspennor, som alltid. Just dessa resväskor är så användbara till alla tänkbara kort med resetema. Jag har även använt dem på layouter. De är i precis rätt storlek och passar tillsammans med flera av Phunnyface-stämplarna.

Motivet och flaggan sitter på en banderoll, som håller samman kortet. När man ska öppna det tar man enkelt av denna banderoll.

Och såhär ser kortet ut när man viker upp det. Som sagt var, gott om plats att skriva givarnas namn!

Sedan är det lite svårt att förklara hur kortet är gjort, men man kan iallafall öppna det i mitten och då kommer en helt ny insida fram! (och den första "försvinner" in i kortet och syns inte alls). Ett överraskande och kul kort att både göra och ge. Och få, såklart!

Här på baksidan ser man banderollen lite tydligare. På min personliga stämpel har jag återigen använt stämpeln med resväskorna och maskat in en del av den här. Vill ju gärna ha ett sammanhängande tema på mina kort.

Jag önskar er en underbar dag! Här i Norrland skiner solen, snön smälter och fåglarna kvittrar som galna. Det är fantastiskt vårväder och vi skriver ännu bara februari...

//Cornelia

2 kommentarer:

Susy sa...

Men så himla läckert kort!!!! Helt underbart!

Ja, välkommen vår, jag vill ha vår nu direkt, vi struntar i vintern!

KRAM SUSY

Marita vs snojbi sa...

Görhäftigt kort

Kraaaaam