Sidor

fredag 16 augusti 2013

Tvekar du på clearstamps?


Någon gång har jag läst om personer som tvekar på clearstamps och jag kan förstå den tvekan men jag vill nu visa att detta gäller aboslut inte alla stämplar. PhunnyFace stämplarna har jag aldrig haft något problem med men däremot andra clearstamps kan stämpelfärgen bli flammig.

Här ovan ser ni en helt ny oanvänd stämpel som jag nu ska visa hur bra trycket blir med den.


En närbild på stämpeln så ser ni att den är ny, ren och fin :)


På denna närbild så ser ni tydligt att färgen fastnat väldigt bra inga tecken på flammighet.


Clearstamps är ju väldigt lätta att använda. Du ser väldigt tydligt var på pappret du stämplar. Du behöver inte montera upp den på något utan enda du behöver är ett akrylblock du fäster stämplen på. Jag har haft mina äldsta PhunnyFace stämplar i över 2 år och de fäster fortfarande väldigt bra på mitt akrylblock. Dessa PhunnyFace stämplar är dessutom väldigt stadiga och inte alls "sladdriga" som en del clearstamps kan vara.

 

Och här på sista bilden ser ni tydligt hur fint trycket blev. Alltså, våga prova på PhunnyFace clearstamps om du inte gjort det innan de är av otroligt bra kvalité och fantastiskt roliga att färglägga. Och det alldra bästa är naturligtvis alla de snygga motiv som du hittar bland PhunnyFace stämplarna.

Ha en toppen dag!
Päivi


1 kommentar:

Cornelia sa...

Kan bara instämma i allt Päivi skriver här.

Jag har varit med (nästan) sen Phunnyface startade och inte en enda av mina stämplar har jag haft problem med. Och de är väl använda, de allra flesta, vid det här laget! *S*