Sidor

tisdag 27 augusti 2013

Tack BräckeDiakoni!

Förra veckan var min sista dag på BräckeDiakoni där jag har fått information och hjälp med min AD/HD och som tack för att de varit så fruktansvärt snälla, förstående och hjälpsamma ville jag ge dom en liten gåva som tack för allt. Eftersom jag inte är en stor scrappare behövde jag något som var enkelt att göra men som ändå ger effekt. Då passar dessa godispåsar perfekt. Tack Cornelia för idéen som jag så skamlöst snott från dig.

Last week was my last day at BräckeDiakoni where I have received information and help with my AD/HD. As a thank you for being so nice, sympathetic and helpful I wanted to giv them a small gift. Since I'm not a great scrapbooker, I needed something that was easy to make but which nevertheless gives effect. These small candy bags are perfect. Thanks for the idea Cornelia which I so shamelessly stole from you.

Inuti cellofanet är gelehjärtan. 
There are candy hearts inside.

 På taggen ser du stämpeln "Du är värd något speciellt" och ett Tack klistermärke.
On the tag we have the stamp "You are worth something special" and a silver sticker that says "Thank" you in swedish.

Ha en bra dag,
Anita
Have a nice day,
Anita

2 kommentarer:

Cornelia sa...

Det är ju precis såhär det ska fungera med en blogg, Anita! Man ska hitta idéer som passar en själv och så ska man bara SNO dem! Det blir ändå lite annorlunda och "eget" för ingen gör precis lika som någon annan!

Härliga påsar blev det, som säkert uppskattades mycket!

Susy sa...

Små underbara presenter!

KRAM SUSY