Sidor

måndag 14 januari 2013

Kort till en liten tjej

Återigen ett kort som ska till Bosnien, därav ingen text med "grattis" eller liknande, för det ska skrivas på bosniska på insidan, men den här gången fixar beställaren det själv.

Svårt att fotografera, som vanligt. Ljuset räcker inte och man måste ha lite blixt och då blir det glittriga alldeles för glittrigt... sådär mycket har hon inte i håret i verkligheten *S* Eller, det har hon naturligtvis, men det syns inte så mycket.

Det urgulliga motivet heter Flicka med nalle.


På insidan har jag valt att ha flickans namn som dekoration. Jag har ju inte precis några bosniska textstämplar... *S* Till höger sitter lilla söta nallen My Teddy, som jag tycker passar bra ihop med stämpelmotivet på framsidan.

Och på baksidan har jag maskat in flickans ansikte i min personliga stämpel. Det blir en fin helhet, tyckerjag.

Ha en bra dag!
//Cornelia

4 kommentarer:

Päivi sa...

Så gulligt kort! Fina motiv som passar utmärkt till kortet! Härligt fräscht med gult. Insåg nämligen häromdagen själv att jag knappt har gult alls :)

Ha det bäst!

Susy sa...

Så underbart fint kort och i färgen gult, mycket fint!

KRAM SUSY

Bridie Payne sa...

Great card, your butterfly is fantastic!

Thanks for stopping by

Hugs

Kristina ScrapSalig sa...

Verkligen ett vackert födelsedagskort som kommer att emottas med stor förtjusning av födelsedagsbarnet! Massor med vackra detaljer att titta på och de gula tonerna var ett bra val, vackert och glatt! Så söt hon blev efter din fina färgläggning, den lilla flickan på stämpelmotivet! Gnistret i håret är så läckert, men jag förstår vad du menar med fotoblixtens effekt :)

Ha en riktig kanondag, kram!