Sidor

lördag 29 december 2012

Sista julkortet för i år

 I Bosnien firar man jul först den 7 januari och därför brukar jag alltid få en beställning på ett julkort strax efter jul också. Det är en vän som har släkt där och vill skicka ett kort till dem.

Jag har valt ett bakgrundspapper där det står "God Jul" på flera olika språk (inte bosniska, dock, tror jag) och så den härliga stämpeln Badande tomte.

På insidan stapplar den stackars gamle Tomtefar fram med sin välfyllda säck med klappar. Till höger har jag dekorerat med ett litet Juleljus. Man har mer nytta av de här småstämplarna än man kan tro, de passar lite överallt, faktiskt!

På baksidan av kortet "lyckades" jag få en fläck så här fick jag dölja den genom att dekorera hela sidan *ler* Återigen den badande tomten, inmaskad i min personliga stämpel.

Och med detta önskar jag er ett riktigt Gott Nytt År! Jag vill samtidigt passa på att tacka alla besökare här i bloggen för att ni kommer hit och tittar, låter er inspireras och lämnar så trevliga kommentarer efter er! Tack!
Ett stort och varmt tack vill jag också rikta till Anita, som tecknar alla fina stämplar, och Fredrik som håller i trådarna litegrann i bakgrunden. Tack till er för att jag får hänga med i Phunnyface-gänget ett tag till!

//Cornelia

4 kommentarer:

Susy sa...

Vilket härligt julkort, Cornelia!
Underbar insida också, så snyggt!

Önskar dig och dina kära ett riktigt gott nytt år och TACK till dig för all den inspiration du delar med dig av!

KRAM SUSY

Marita vs snojbi sa...

Ett underbart fint Julkort

Hoppas att ni får ett riktigt Gott Nytt År

Stort TACK för all din inspiration du delar med dej av.

Kraaaaaam

Päivi sa...

Fniss.. ja du i denna hobby gör det inte så mycket om man råkar få en fläck någonstans för det är oftast ingen som märker dem då man kan dölja dem eller få dem att tillhöra helheten :) Fick en extra fläck jag med idag som fick till slut bli mer fläckar för att dölja :)

Önskar dig redan nu ett Gott Nytt År!

Stephi sa...

riktigt snyggt