Sidor

torsdag 13 december 2012

I år får jag ingen julklapp...

Jag jobbar på ett boende med särskilt stöd... och vår kommun, som så många andra, har vissen ekonomi. Därför har någon ekonom kommit på att man kan dra in på julklapparna till de anställda, så sparar man x antal kronor. Säkert sant, men de senaste åren har vi fått ett presentkort att användas t ex på badhuset, så jag kan inte tro att man sparar så väldigt mycket, faktiskt, för det kan inte ha kostat kommunen så värst...

Men strunt samma, jag överlever väl, även om jag blev lite sur när jag fick veta att vi blir utan klappar. Så då tog jag iallafall och gjorde en påse med klappar till mina kollegor. Så här ser den ut.

Inuti ligger cellofanförpackade ljus med etiketter på och dem har jag pyntat med den lilla söta, och väldigt passande, stämpeln Juleljus.

Så här ser det ut med alla ljusen... man får själv välja vilken färg man vill ha.

Man ska ju rimma till sina julklappar så den här lilla versen diktade jag ihop... *S* Och här är även stämpeln Luciatåg med på ett hörn, för mina kollegor ska få sina "klappar" just idag, på luciadagen, för då råkar vi ha APT-möte på jobbet.

Hoppas att alla får en fin och bra dag med mycket sång, ljus och lussebullar!
//Cornelia

8 kommentarer:

Ustvarjalni utrinki Tamara P. sa...

Gorgeous all,
great gifts.
Tamara :)

Laila sa...

Vilken super arbetskamrat du måste vara :) jätte fina paket

Päivi sa...

Tänk att få vara arbetskompis med dig, vad härligt :) Superfina! Och vilket arbete du lagt ner på dem alla!

Har haft samma arbetsgivare i 21 år men aldrig fått en julklapp :) Men vi får äta julbord istället, vilket blir imorgon för oss :) Men jag tror ju som du om julklappen varit ett presentkort att använda på t ex badhus så är nog inte sparandet så stor... Ibland tycker jag det sparas på fel ställen....

Ha det bäst!

Anita sa...

Du är så underbart roliga och fina saker. Du är på hittig och generös. Att känna dig är en fröjd.
Kram Anita

Ina sa...

Dina kollegor har tur som har dig till arbetskamrat. Tror att de blir nog till och med mer uppskattade än kommunens tidigare julklappar.

Kristina ScrapSalig sa...

Underbara klappar och ett underbart initiativ, dina kollegor kommer att bli så glada över din fina tanke och de vackert dekorerade juleljusen!! Vilken härlig dikt du gjort, banden runt ljusen är supersnygga med den stansade kanten och stämpelmotiven så läckert målade!

Tack för din härliga inspiration, hoppas att du får ett mysigt Luciafirande idag!!

Susy sa...

Vilken tur dina kollegor har som har dig som en liten tomte!
Så vackra presenter!

KRAM SUSY

Marita vs snojbi sa...

Sååå fina
Du är Sååå himlans omtänksam.
Dina kollegor kommer att bli glatt överraskade

Kraaaaaam