Sidor

måndag 26 november 2012

Artist Of The Month "November" 
Månadens Artist i November blev  Kristina Östling som även var den som fick mitt tycke i Augusti.
 
Ett stort grattis till dig!
 
Denna härliga korg med lönnfack och motivstämpeln "väntar på dig" tycker jag är helt underbar och inte nog med det så har du även fått med en av våra text stämplar som pricken över i : )
(texter är ju inte direkt något man förknippar med Phunnyface)
 
Besök Kristinia i hennes egna blogg här http://scrapsalig.blogspot.se/2012/11/korg-med-lonnfack.html så får ni veta mer om detta verk.
 
Månadens lottning gick denna gång till Christina Hernvall Grattis till dig med och tack alla för att ni delar med er av vad ni gör.
Nu kör vi en ny runda så tveka inte att vara med om du använt något från oss, skulle du inte vinna så skall du veta att vi blir jätte glada över att få se vad ni gör med våra motiv då detta ger energi till Anita att skapa vidare : )

Kristina och Christina ni får mail ang priser i morgon.

11 kommentarer:

Ustvarjalni utrinki Tamara P. sa...

Lovely creation, I love the colouring on girls dress. Stunning.
Hugs Tamara

Cornelia sa...

Vilken grej! Så häftig!
Grattis till vinsten!!!

bili sa...

Grattis till er båda :) /bibbi

Susy sa...

STORT GRATTIS till er båda!

KRAM SUSY

scrapparewa sa...

Vilken härlig korg!!! Grattis till era vinster!

Stephi sa...

men så kul för dig. Grattis och såååå läckert

Päivi sa...

Superläckert!!! Stort GRATTIS!!!!

Marita Johansson sa...

Heeelt fantastiskt
Stort GRATTIS

Kraaaaaam

Kristina ScrapSalig sa...

Åååh vad roligt, gissa om jag är lycklig som en lyckospindel? =D Varmt tack för fina gratulationer och rara kommentarer!!

Stor kram

Susanne sa...

GRATTIS till Kristina... Du är bäst!!! Kramizar Susanne

nbde2020 sa...

Men för dem som bär dem är ROO en religion, med många som äger mer än en version. Ett nästan otaligt antal varianter har producerats under de senaste 20 åren, för att minnas samarbeten med musiker, skådespelare och idrottare, liksom en mängd olika dedikerade uppgiftsklockor, till exempel den populära dykaren. För rolex replica vissa är besatthet för ROO svårt att förstå, medan andra liknar det med andra kultiska samlarstereotyper, till exempel vintage Rolex -publiken. Oavsett din uppfattning om modellen finns det ingen tvekan om att ROO har haft en betydande inverkan på sportklockor, och modellen har kopierats av många andra märken för att försöka fånga några av AP: s framgångar.