Sidor

söndag 26 augusti 2012

Presentpåse

Fick en beställning på ett kort till en blivande 40-åring. Hur det nu var, så medan vi pratade om jubilaren, hennes intressen och så... så var det plötsligt inget kort jag skulle göra längre utan en hel presentpåse! *S*

Tjejen är en driftig typ, som gillar snygga kläder och högklackade skor. Genast tänkte jag på PF-stämplarna med just högklackade skor... och de har fått vara med på många ställen här.

Färgerna är vinrött, rosa och orange(!), en kombination jag nog inte skulle valt själv, men eftersom hennes 40-årsfest ska gå i det färgtemat så gör även hennes presentpåse det.

Här är innehållet. Längst upp en altrad chokladkaka. Tjejen har nämligen startat en klubb(!) för chokladälskare, så en sådan bara måste vara med.
Längst fram ligger ett kort, som ska sättas fast på ett kuvert, i vilket det ligger ett presentkort. Eftersom jag inte hade det kuvertet gjorde jag bara en slags "framsida" och satte dubbelhäftande tejp på baksidan, så kan beställaren själv montera det på ett enkelt sätt.

Här är insidan på den altrade chokladkaken. Notera de små söta skorna! Stämpeln finns alltså i två storlekar och här har jag använt den mindre varianten.

En liten flaska bubbel ska finnas med i påsen. Även här finns skorna med...

... men på etiketten till ett läppglans tyckte jag att de blev lite fel *S*

En tag med fin text, och skor...

... kan man skriva sin hälsning bakpå. Och så flera skor *ler*

Även på påsens baksida finns skorna med... inmaskade i min personliga stämpel. Tjejen gillar att sjunga också, så därför har jag använt lite notpapper.

Ha en bra dag!
//Cornelia

4 kommentarer:

Sandra sa...

Underbar presentpåse! Så mycket fint du har knåpat ihop att ha i också!
Snacka om toppengåva!! :)

Ha det gott!

Marita vs snojbi sa...

En helt fantastiskt fin påse med massor att kika på

Kraaaam

Susy sa...

Vilken super härlig present påse!

KRAM SUSY

Päivi sa...

Vilken urläcker present att få!