Sidor

tisdag 12 juni 2012

Får jag lov?

Har du varit in och kikat på senaste kollektionen stämplar som nyligen kom ut? Om inte klicka nu fort in i butiken och se alla dessa härliga nya stämplar :)

Idag visar jag ett kort med en av de nya stämplarna nämligen Dansande par. När jag såg denna stämpel såg jag framför mig mina föräldrar för ca 10-15 år sedan då de ännu dansade mycket. Mina föräldrar har dessutom här på våran lilla ort varit "lite kända" för att vara dukiga på att dansa Polka. Och ni ser väl att detta par dansar polka ;)

Det finns många saker som är fint med PhunnyFace stämplar och en är att det verkligen finns ett utbud till alla åldrar, barn, ungdomar, "mittemellan" och lite äldre "ungdomar" :)

Have you seen the new collection stamps? If not, hurry and visit the shop to see them :)


Today I´m showing you a card with one of the new stamps Dancing couple. The beuty with the PhunnyFace stamps is that you can find a stamp for every age. Children, youths and a bit older persons :)

Ha en toppen dag!
Have a nice day!
Päivi

6 kommentarer:

Majsan sa...

ÅHH såå underbart härligt kort man blir glad av :)

KRAM MAJSAN

Marita vs snojbi sa...

Ett underbart kort med en härlig stämpel
Kram

Kristina "ScrapSalig" sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Kristina "ScrapSalig" sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Kristina "ScrapSalig" sa...

Supermysigt kort med en jättefin stämpel! Vad snyggt du fått till det med skuggningarna på stämpeln och lyktan är så fin och passar kanonbra intill det dansande paret!

Ha en härlig dag, kram!

Susy sa...

Ditt kort är helt underbart, Päivi!
Gillar detta dansande par så mycket!

KRAM SUSY