Sidor

lördag 9 juni 2012

Att använda texter

På sistone har det ju kommit en del texter från Phunnyface. Det är veckodagar, årstider, högtider... och här visar jag ett sätt att använda en årstidstext.

Jag hittar varje år på en liten sommarlovspresent till barnbarnen (ja, de är ju sambons... men jag räknar dem minsann som "mina" ändå!). I år blev det varsin vatten"kanon" till de lite äldre barnen och en båt att leka med i vattnet till den yngste (som är bara dryga året gammal och säkert inte kan hantera en vattenpistol).

På tagen har jag satt en bild på mottagaren, med namn och ett blågult band inunder. Och så en remsa där jag stämplat ordet "SOMMAR". En blomma som dekoration och lite papper ur gömmorna... klart! Enkelt, men rätt fint ändå.
På insidan finns en liten slant att t ex köpa glass för. Eller, som 8-åringen sa: "Jag ska spara min hundring och köpa en BMX-cykel, den kostar bara 2000!" Nåja.. det är ju en bra början iallafall! *S*

Och här är tagsen, monterade på presenterna.

Uppskattades igår på skolavslutningen, kan jag tala om!

Ha en bra helg!
//Cornelia

4 kommentarer:

Marita vs snojbi sa...

Vilken jättebra idé

Susy sa...

Så himla roligt!
Jag gillar också dessa textstämplar och vilken grej du gjort, verkligen super kul!

KRAM SUSY

Pysselfröken sa...

Dessa presenter är helt underbara! Vart får du alla ideér ifrån?

Päivi sa...

Läckert värre :) Dina bonus barnbarn är verkligen lyckligt lottade med alla de fina presenter de får av dig. Minnen för livet :)

Ha det bäst!