Sidor

lördag 12 maj 2012

Ett "Cornelia-kort"Jag är medlem i forumet på scrapping.noEtt väldigt trevligt ställe, fyllt med lika trevliga människor med scrapbooking som gemensamt intresse. En av dessa människor är Monica, som fyllde år nyligen. Hon önskade sej ett "Cornelia-kort" i födelsedagspresent och efter en hel del funderande på vad det kan vara, så gjorde jag detta kort till henne.

Vad är typiskt mej, om inte brunt? *S* Och sen har jag fyllt på med annat som jag gillar, mestadels från ROX och Phunnyface, som ju är mina favvo-företag när det gäller stämplar och dekorationer.


En dekorationsring med texten "Dream" fick pryda framsidan tillsammans med en vacker text.

Så här ser kortet ut när man fäller upp det.

Kortet blev ju tämligen tjockt och för att hålla ihop det behövdes någon form av stängningsanordning. Tyvärr kom jag inte på det förrän kortet var klart och då var det svårt att få till det snyggt. Men det löste sej med superstarka små magneter. På vänstersidan kunde jag pilla upp pappret litegrann och få in magneten vid kanten, men på högersidan skulle den sitta mer på mitten av pappret och då gick det inte att få dit den utan att det gick sönder. Så jag gjorde helt sonika en extra dekoration med ett blad och ett utstansat hjärta och gömde magneten där under.

Hela kortet utfällt.

Till vänster har jag ett stämpelmotiv från Phunnyface; Sara i klänning som jag maskat ihop med Presenthögen och färglagt med tombowspennor på akvarellpapper. Här har jag också mottagarens namn, utstansat med QK Maddie Anne samt några lappar med hennes intressen.
Några pillerburkar med bra innehåll, nämligen piller för lycka, vänskap, glädje och nytt jobb. Innehållet är godis, förstås *ler* Där under finns ett par värmeljus och några thepåsar. Till höger en liten chokladkaka i en ficka.

Bakom pillerburkarna har jag stoppat ner ett litet personligt presentkort och här ser man också chokladkakan, som jag klätt med papper i samma stil som kortet...

... för det gröna originalpappret på chokladen matchade ju inte så bra *S*

Och så baksidan, precis som alltid. Min personliga stämpel och en bit av stämpelmotivet..

Shortly in English: A very special card for a special friend in Norway. I've used the stamps Sara i klänning och Presenthög. Inside the card there are "medicals" (candies) for happiness, friendship, joy and new job. There are also a pair of tealights and a couple of tea bags. A chocolate cake is in the pocket to the right, too.

Ha en bra dag! Have a nice day!
//Cornelia

5 kommentarer:

Stephi sa...

Oh MYY... Vilket kort och JA! Ett riktigt Cornelia kort. Påhittigt snyggt detaljrikt!

Susy sa...

Så härligt "Cornelia kort"!
Mottagaren måste ha blivit så glad!
Ditt kort är så underbart!

KRAM SUSY

Majsan sa...

MEN JISSES SÅÅ UNDERBART, såå härliga detaljer att titta på , en riktig fröjd för ögat :)

KRAM MAJSAN

Päivi sa...

Jepp nog är det ett Cornelia kort allt :) Härligt med som vanligt väldigt många fina detaljer!

Päivi sa...

Jepp nog är det ett Cornelia kort allt :) Härligt med som vanligt väldigt många fina detaljer!