Sidor

onsdag 18 april 2012

Till nybliven pensionär


Nyligen har vår chef gått i pension och vi kommer på vår arbetsplats snart att ha en lite fest åt honom. Jag fick i vanlig ordning uppdraget att göra ett kort åt honom och här är resultatet. Eftersom en av hans hobbyn är jakt, i alla fall älgjakt på hösten :), har jag använt mig av stämpeln Jägaren.

Our boss has recently retired and as usual I got the assignment to make a card for him.  For this card i have used the stamp The Hunter.

Insidan är inte så dekorerad då vi ska ha plats för text och många namn :) Det som finns är en tecknad bild på honom. Denna tekning hittade en arbetskompis i sina gömmor då hon någon gång tecknat av chefen. Vi ville gärna ha med denna teckning men eftersom jag redan gjort framsidan av kortet när jag fick teckningen så fick den hamna på insidan istället :) Ska förövrigt säga att teckningen är väldigt lik vår chef :)

The inside of the card is very simple since there have to be room for text and a lot of names :) The characterized image of our boss have one of my  workmates made once.


Ha en toppen dag!
Have a nice day!
Päivi

10 kommentarer:

Cornelia sa...

Superfint kort! Har själv inte tänkt på att kepsen såklart ska vara orange!! Men så är jag inte heller nån jägare...

Tack iaf för det tipset, så måste det ju vara!

Fint med teckningen också!

Mikaela sa...

så läckert! det är ju en hel historia i det där kortet!

Annelie sa...

Jätte läckert!!!

Stephi sa...

haha...riktigt coolt med tavlorna..
Stämpeln är så fin

Marita vs snojbi sa...

Såååå himlans läckert kort

Kramis

Majsan sa...

OJOJOJ vilket läckert kort, du är ju så påhittig, passar ju så bra till en jägare och så fiffigt med teckande bilden av honom också, ja jisses superduperfint :)

KRAM MAJSAN

Nina sa...

jätte passande kort!!
teckningen på insidan är en super detalj, verkligen ett personligt kort!

Susy sa...

Så himla snyggt kort!

KRAM SUSY

Kristina "ScrapSalig" sa...

Supersnyggt kort och helt perfekt till en älgjägare! Bossen kommer garanterat att bli både rörd och glad över det fina kortet! Granarna är så läckra och stämpelmotivet jättefint färglagt!

Tack för din inspiration!

Anette sa...

Superfint!