Sidor

måndag 16 april 2012

Julekort

Hei hei, jeg heter Elin (også kjent som Tjorven) og har vært så heldig at jeg har blitt spurt om å være gjestedesigner, og hvem sier vel nei takk til noe sånt??

Kjapt om meg: jeg er en jente fra Oslo som begynte å lage kort høsten 2010. Stilen min er nok i all hovedsak lett gjenkjennelig, jeg bruker ofte mange lag på kortene mine, fargelagte motiver, svertede og rufsede kanter og perler, charms og seam binding. Jeg har blitt helt hekta på å lage kort (og også andre papirsyslerier), det er så herlig å sette seg ned med scrappesakene og bare kose seg med hele kortlagingsprosessen. For ca et år siden startet jeg min egen blogg der jeg legger ut prosjektene jeg lager.

Dette kortet er veldig typisk min stil. Jeg syns mønsterarkene til Pion Design er helt fantastiske, og på dette kortet har jeg brukt tre mønsterark fra "Väntan på Tomten II"-kolleksjonen. Jeg har brukt snøflakpuncher fra Martha Stewart, halvperler fra Kaisercraft og FabScraps og charm fra Kort og Godt, i tillegg til stempler fra PhunnyFace (selvfølgelig!), North Star Stamps ("God Jul") og Magnolia (snøflakene). Jeg har også brukt Hug Snug seam binding som jeg har fargelagt med Copics.
Motivet heter "Nisse med lussebullar" og er fargelagt med Copics.
Jeg pynter alltid alle sidene på mine kort, og denne gangen er intet unntak. Jeg bruker vanligvis det samme oppsettet inni som utenpå kortet, tekststempelet på venstresiden er fra Kort og Godt.

Baksiden har også samme oppsett, her har jeg brukt et julegranstempel og et poststempel (begge fra Inkido) for å komme i den rette julestemningen, på tross av at vi er i april. Jeg syns det er gøy å lage julekort året rundt, og det er mindre stress å lage de tidligere på året enn i november/desember, da det likevel er så mye annet som skjer.

5 kommentarer:

Cornelia sa...

Ett härligt kort i skön Tjorven-stil!

Jag blir så imponerad av alla som orkar ta tag i julkorten året om. Det ÄR ju så klokt och förnuftigt, själv är jag varken det ena eller det andra och måste alltid stressa ihjäl mej fram emot jul, om det alls ska bli några julkort!

Ska bli sååååååå moro att ha dej här i PF-bloggen, Elin, och jag ser verkligen fram emot att få se dina härliga alster här!!! Varmt välkommen!

Susy sa...

Vilket härligt kort, Elin och underbar färgläggning!

KRAM SUSY

Marita vs snojbi sa...

Ett underbart fint julkort

Päivi sa...

Så härligt julkort med underbar julkänsla!!! Och helt super fin färgläggning!!!! Ser fram emot att se allt fint du skapar hit :)

Ha det bäst!

anette_s sa...

Kjempe fint kort Elin, som alltid fantastisk fargelegging og godt gjennomført :)