Sidor

tisdag 1 november 2011

En julask

Här kommer mitt sista inlägg som DT för Phunnyface, det är med stor sorg som jag insett att jag inte har kapacitet just nu att uppfylla min uppgift som DT. Jag älskar dessa stämplar och kommer att sakna denna uppgift men ibland tar livet vägar som man inte räknat med.

Here is my last post that DT Phunnyface, it is with great sadness that I realized that I did not have the capacity right now to fulfill my role as DT. I love these stamps and will miss this task, but sometimes takes life paths that are not anticipated.

Här har jag gjort en julask, "Nissa med julgröt" och "Nisse med lussebullar" pryder den. Locket är gjort med ett litet fönster, jag gjorde det dubbelt och däremellan lite glitter och silvriga microbeads. Det mönstrade pappret är från MME- Holly jolly. Det glittriga snöret runt om är från Websters. Asken är 7x5 inch så en pocketbok och lite gott får plats däri.

Here I have made ​​a julask, "Nissa med Julgröt" and "Nisse med lussebullar" adorn it. The cover is made ​​with a small window, I did it twice and in between a little glitter and silver microbeads. The patterned paper is from MME-Holly jolly. The glittering string around is from Webster's. The box is 7x5 inches as a softbound pock and a little goodies fit there.Nu vill jag tacka älskade Anita och Fredrik för denna tid ni har varit underbara och förstående. Anita du är en tusenkonstnär och dina motiv blir man helt förälskad i. Tack också till de andra DT-medlemmarna för all den härliga inspirationen ni ger!!

Massor Kramar// Maria 


12 kommentarer:

Kattiz sa...

Vilken jättefin ask. Vi kommer sakna dig i gänget. Lycka till med vad du än kommer företa dig. Jag kommer att kika in i din blogg ändå :)
Kram Kattiz

Magenta sa...

Så läcker!!
Och underbara stämplar ;-)

Carina sa...

Underbar ask du gjort och färgläggningen helt superfin.Lycka till därute i bloggvärlden!
Kram!

Anette sa...

Bara såååå fin ask som du har gjort!

Susy sa...

Underbart vacker ask du har gjort, Maria!
Kommer sakna dig här, du är makalöst duktig!

KRAMIS SUSY

Cornelia sa...

Maria! Jag önskar dej all lycka i livet och hoppas att det blir bra med allting!

Här hos Phunnyface kommer du att vara saknad, såklart, men var så säker på att jag kommer på besök "hemma" i din blogg iallafall!

Tusen kramar!

Ywonne sa...

Superfin ask !!
Lycka till med livet !!!!!

Anita sa...

Vill verkligen tacka dig för allt du har gjort här hos oss, du kommer att vara saknad. Du är när som helst välkommen tillbaks som gäst designer. Det är bara att maila mig eller Fredrik när/om andan faller på. Tack igen och fortsätt färglägg som du gör, du e grym. Många krama Anita och Fredrik

Ziro sa...

Tråkigt att du lämnar! Men var sak har ju sin tid! Ta hand om dig!

Din ask är helt underbart vacker! Jag älskar ju de två små tomtenissarna och det dubbla fönstret med glitter emellan är både fiffigt och snyggt!

snojbi sa...

Vilken kanonfin ask

Tigerblomma sa...

En jättefin ask! Hoppas allt löser sig till det bästa.

Anonym sa...

Supersöt ask.