Sidor

onsdag 16 november 2011

Champagne Girl

Idag kom de efterlängtade nya stämplarna i min brevlåda och jag gav mig i kast med dem direkt. Så idag börjar jag med motivet Champagne Girl som är sååååå läcker! En ny favorit!
Jag har använt den på en layout där jag embossade den i guld på ett vitt papper och sedan stämplade jag med olika bakgrundsstämplar och sedan distressade i lila. Jag maskade motivet för att kunna färglägga det efter att bakgrunden var klar. Vips så har man gjort sitt egna mönsterpapper. Kul va?

Today came the longed-for new stamps in my postbox and I was getting to grips with them directly. So today I start with the subject of Champagne Girl, she is soooooo delicious! A new favorite!

I have used it on a layout where I emboss in gold on a white paper and then stamped with different background stamps and then distress in purple. I pointed motive to color it after the background was clear. Hey presto, I have done my own pattern paper. Fun huh?



Och då fick jag idéen att embossa motivet i vitt också så då testade jag det också och känslan blev en helt annan. Så då fick det bli ett grattiskort också :)

And then I got the idea to emboss the motif in white also so I tried that too and the feeling was quite different. So that meant it was a congratulations card also:)



Och nu har jag tagit tag i min stämpelförvaring för mina underbara Phunny Face stämplar men den är inte riktigt klar ännu men om en dag eller ett par så kommer jag tillbaka igen :)

And now I have taken hold of my stamp storage for my wonderful Phunny Face stamps but it is not quite ready yet but if a day or two so I come back again:)
Until then ... over and out!
Tills dess... over and out!

Kram / Hugs


5 kommentarer:

Cornelia sa...

Grymt snyggt!

Mina stämplar landade också igår och just Champagne Girl är nog den jag känner blir svårast att göra nåt med... hon är inte riktigt "jag"... *S*... även om hon är superfin, såklart!

Så tusen tack för häääääärlig inspiration!!!

Päivi sa...

Snyggt! Champagne Girl bara lyser upp i layouten, snygg effekt! :)

Ha det bäst!

snojbi sa...

Jäklans vad snyggt
Den stämpeln ska jag genast beställa
Kramis

Petra sa...

Läckert!

Anna sa...

Gud vad snyggt, LO'n gillade jag extra mycket. Så härliga färger och så champagnetjejen som riktigt lyser! Där har du verkligen lyckats. :D