Sidor

torsdag 15 september 2011

Ny Tävling / A new competition

Nu startar vi en ny tävling där din stämpel ide kan bli verklighet. Har du en ide till en stämpel? Dela med dig av den i form av en kommentar på vår tävlings sida så är du med och tävlar. Vinnaren/vinnarna kommer vinna den stämpeln deras ide har bidragit till. Tävlingen kommer att hålla på till 10 Oktober.
Häng med,
Anita

We are starting a new contest where your stamp idea can become reality. Have you got an idea for a stamp? Share it in the form of a comment on our contest page and you're in the race. The winner/winners will win the stamp of which their idea has conrtebuted to. The contest will last until 10 October.


Best regards,
Anita

4 kommentarer:

Ziro sa...

Min första tanke är ett kort med en kille eller tjej (inte barn, hellre tonår eller vuxen) som seglar jolle eller större segelbåt och hänger ut eftersom det blåser mycket. Den som seglar ska ha flytväst och kläder på. Jag har lite svårt för era barbröstade män tex. ;) Återkommer med fler tips om jag kommer på några!

Ziro sa...

Äsch det ska ju inte stå kort utan stämpel!

Fredrik sa...

Oj! Det var min dumma ide att lägga en info här också och tänkte inte på att det kunde hamna förslag här också, sorry : )
Om du vill får du jättegärna kopiera din text och lägga den i tävlinglänken så har vi det samlat på en fast plats eftersom denna rullar neråt med tiden och risken finns att jag missar dig *S*

Ziro sa...

Fixat! :)