Sidor

måndag 12 september 2011

In i framtiden...


Hejsan
Jag heter Milo Lilja, och jag har fått den stora äran att
gästa här hos Phunnyface nu i september.

Jag scrappar kort i olika former och vikningar, samt altrar lite småsaker ibland.
Typiskt mina kort är chalkade, trasiga kanter, glaze/crackle-detaljer och 3D-kuddar. Jag har gärna blommor, spets och mycket smådetaljer på mina alster. Jag älskar allt som har med vintage och shabby chic att göra, men även det mörka gothiska. Jag trivs bäst med att skapa i dova nyanser. Skrikiga färger tilltalar mig inte överhuvudtaget. Jag klipper ut i princip alla motiv, och målar enbart med Tim Holtz distresser.

Min inspiration hittar jag överallt, och jag har ständigt nya tankar om hur jag ska utforma nästa alster. Jag har nästan för mycket ideér för att hinna med allt! Jag kollar runt på nätet, och snappar upp lite här och lite där. Jag tror jag har hittat min egen stil och gillar givetvis att titta på saker som påminner om mitt eget. Jag letar alltid efter rolig inspiration, det kan räcka med att se något på stan, så ploppar det upp nåt nytt i skallen. Scrap-skadad? Hmm… liiiiite då… ;)

Fler alster kommer ni kunna se i min blogg på adressen:
MiloLilja.net

 

På återseende och tack för titten!
Kramar Milo

2 kommentarer:

Cornelia sa...

Välkommen hit, Milo! Det ska bli så spännande att följa dej den här månaden och se vad mycket fint du kommer att skapa med PF-stämplarna!

NHL sa...

Läckert! Matchar även bloggen bra! :-D
Gav mig stämpelinspiration!