Sidor

söndag 7 augusti 2011

Tårtvimplar

Det man skapar i papper behöver inte alltid vara komplicerat. Ibland är det riktigt enkla också det som är vackert och det man vill ha just då.

Här har jag bakat prinsesstårtor till lille Alfreds dop för ett par veckor sedan. Ända till ett par dagar före skulle allt gå i rött och svart (ni kanske minns doppresenten jag gjorde i just de färgerna?) men så ändrade sej föräldrarna och fikabordet skulle gå i vitt och turkost istället *S*

Tårtorna fick vit marsipan och som dekoration gjorde jag vimplar med pojkens namn och dopdatum. OCH, som pricken över i, även lite mindre vimplar med samma stämpelmotiv som vi tidigare hade använt på inbjudningarna. Fint, eller hur?!

Missa inte det lilla barntrynet som sticker upp bakom fikabordet. Det är kusin Johan, som absolut ville vara med på bild *fniss*


Och här ser man ett par av vimplarna lite tydligare. Motivet heter Zzzzz.
Här har jag, som ni ser, inte ens färglagt motivet, utan låtit det vara precis som det är. Blir fint, det med!


Ha en skön söndag! Krama någon idag!

//Cornelia


3 kommentarer:

Annika sa...

Du är otroligt duktig och kreativ som hinner med att göra sju stycken prinsesstårtor och få till dom och dessutom fina vimplar på det :-D. Jag hade fullt sjå att få till en prinsesstårta när min son fyllde år ;-)

Ziro sa...

Vilka fina och enkla vimplar! Snyggt!

Anne May sa...

Kjempe stiligt:)