Sidor

torsdag 11 augusti 2011

Firar 1 år som DT hos Phunnyface!

Idag, för precis ett år sedan, skrev jag i min blogg om den glada nyheten: Jag hade just blivit ny DT för Phunnyface! Det kändes toppen då och det är fortfarande lika roligt att skapa med PF-stämplarna.

Jag hoppas att det här uppdraget ska bli en "never ending story" så därför visar jag idag ett Never Ending Card. Såna bör man egentligen visa på film, för det är omöjligt att göra dem rättvisa med vanliga bilder. Men, jag kan inte filma så därför blir det bilder ändå.

Här ovan ser ni framsidan på kortet. Texten är embossad. Kryssen är utstansat med dien QK Jacks.

Man viker isär framsidans "flärpar"...


... och då blir kortet såhär.

Motivet är Bubba med trumma.

Sen viker man upp "mitten-flärparna" och då visar sej Bubba igen, den här gången med flöjt.


Vik upp igen...

... och du är framme vid sista sidan. Om man nu viker upp, och ner, mittendelarna så kommer man tillbaka till förstasidan och kan börja om igen från början!

Himla roliga kort att göra. Och beställaren ville ha nåt kul som imponerar på en 17-årig kille... och det är inte det enklaste att hitta på, minsann! Ska bli kul att höra vad han tyckte om det här *S*

För att återgå till det jag skrev i början av det här inlägget, att jag firar 1 år som DT för Phunnyface, så vill jag att ni tar ett litet skutt över till min egen blogg. Där firar jag nämligen med en liten utlottning och i vinsten ingår bland annat en stämpel från Phunnyface. Missa inte det!

Ha det allra bäst!


//Cornelia

6 kommentarer:

Ziro sa...

Jättesnyggt kort! Visst är de roliga att göra! Grattis också till ett helt år hos Phunnyface.

Kattiz sa...

Uj, det blev ju jättefint! Sånt kanske man skulle testa någon gång.... Har du något tips på var man kan hitta en bra tutoraial?
Grattis till året!
Kram Kattiz

Stephi sa...

grattis på 1 årsdagen ! För både dig och PF som har dig i sitt team! Du lyckas alltid göra så mysiga fina alster. Detta kort kommer garanterat ge spänning..

Maria sa...

Vilket superfint kort! Man blir lika förundrad varje gång man ser ett never ending kort! ??Hur funkar det?? Härliga murriga färger och smart delade motiv. Detta måste ju bara impa på honom annars impar nog inget...
Kraam!!

Anonym sa...

Såååå snyggt! men hur gör man never ending cards? Jag kan inte hitta någon mall.....

Cornelia sa...

Googla så finner du många beskrivningar på detta roliga kort.

Här är en länk till YouTube:

http://www.youtube.com/watch?v=iAVAzDtcdw0