Sidor

söndag 31 juli 2011

Skjortkort

Skjortkort är roliga att ge och få och dessutom lika roliga och lätta att göra! Utgå från ett vanligt dubbelvikt kort i storleken ca 10½ x 15 cm, skär 5 cm ner från överkanten på framsidan (i mitten såklart) och sen är det bara att vika ut "kragsnibbarna" och dekorera. Lätt som en plätt!Här är insidan på mitt kort. Bubba med flöjt spelar för födelsedagsbarnet (ja, barn och barn... han som ska få kortet fyller 43... *S*).En liten detalj... Bubba har fått byxor i samma "tyg" som skjortan på framsidan. Jag stämplade helt enkelt på det mönstrade pappret, klippte ut byxorna och limmade på dem på motivet. Resten är färglagt med tombowspennor i samma färgnyanser.


Här ser man också hur jag har maskat in motivet i texten. Så här i efterhand tycker jag nog att det var onödigt att klippa rent mellan fötterna på Bubba, den lilla lilla texten som syns där är ju inte till nån nytta, precis. Hade varit snyggare om det var helt vitt där, tycker jag.

Ha det gott och njut av sommaren!
//Cornelia

4 kommentarer:

Maria sa...

Gööör snyggt. Vad läckert du fick till det med byxan! Det kan vara så svårt att få till ett "mans"-kort men detta var superbra!
Kram Maria

Anne May sa...

Super tøft kort:)
Bubba motivene er et av mine favoritt stempler:)

Ha e fin Søndag!

Stephi sa...

väldans snyggt!

Ziro sa...

Jättefint kort! Vilken smart idé att stämpla på mönsterpappret för att få byxorna sådär fina!