Sidor

tisdag 12 juli 2011

En dop... grej?!

Jag har byggt en dop-grej?! Vet inte riktigt vad jag ska kalla den, för nåt kort är det ju iallafall inte alls. Den är till lille Alfred som ska döpas på lördag. Han är mitt yngsta bonusbarnbarn och hans mamma är inte av den sorten som vill ha ett klassiskt ljusblått pojk-dop, nä det här ska gå i svart och rött, minsann!

Så därför har jag skapat den här saken i just de färgerna. Jag har tidigare gjort ett sånt här "rör", men då stod det ett par små Adidas-skor på toppen, den här gången blev det en liten barnvagn.


Inuti, bakom ett fönster av vanligt OH-plast, ligger en liten bäbis och sover i sin röda pyjamas med svarta prickar. Bäddat har jag gjort med vitt silkespapper.


Runtom har jag lindat smalt, rött sidenband och skrivit namnet med bokstäver utstansade med QK Beauty Queen.Ett par små söta charms fick hänga där som prydnad också.


I barnvagnen på toppen ligger en liten söt vit mjukiskanin i röda kläder. Bokstavspärlorna passade perfekt som smycke på vagnen, tycker jag.En liten skötväska måste man ju ha, eller hur?! Den stängs med en vit brad.


På baksidan hänger denna tag med en hälsning till dopbarnet från Farfar och mej, Nela. Motivet här är MyTeddy, en stämpel som jag verkligen gillar!

En utmärkt beskrivning till barnvagnen, hittar du här, hos Ztina.


Nu kommer snart den nya stämpelkollektionen så jag tror jag ska tälta vid brevlådan, så jag inte missar när de landar där!

Ha det gott i solen!

//Cornelia

8 kommentarer:

Snabbscrapparen sa...

Jag kan inte sluta gapa....heeelt underbar! Den påminner om en prispokal... Tack för att du delar med dig, jag har hämtat beskrivningen och vet precis när det ska bli barnvagnstillverkning!

Sandra sa...

Vilken superfräck "grej" :)
Jättehärligt med rött och svart! *I Like*

Ha det gott!

Sorken sa...

Alldeles, alldeles underbar! Men det är ju ingen "grej". Det är en skulptur!

Carina sa...

Så jättesnyggt och vilket otroligt "arbete" du lagt ner.Du är otrolig!!!

Maria sa...

"GREJ" haha! det är ju ett konstverk!! Så himla fin och verkligen härlig att titta på. Du är superduktig.
Kram Maria

Ziro sa...

Kul att du också gjort en barnvagn. Din blev supersnygg!

Anonym sa...

Jösses, va fin! Det är nästan jag vill ställa till med dop bara för att få en sån... Jättecool!
J

Kattiz sa...

Oj oj oj, kan bara stämma in i alla övrigas kommentarer... VILKET MÄSTERVERK! Fantastiskt snygg doppresent!Du är ju fenomenal!
Kram Kattiz