Sidor

onsdag 1 juni 2011

Studentkort

Nu är det studenttider, minsann! Men det finns ännu tid att göra ett studentkort eller två och här tänkte jag ge lite inspiration.

Längst till vänster ser du två boxkort...
... som blir såhär när man viker ut det. Hela kortet är 30x30 cm stort. Jag har använt näst intill alla studentstämplar jag har, men i centrum står ju såklart Manlig student från Phunnyface. I nedre vänstra hörnet har jag satt en bit av ett papper med tabell-mönster samt en liten blyertspenna och texten "natur". Denna ruta visar vilket program denna student har gått.


Ett "likadant" boxkort, fast till en tjej som har gått fotoprogrammet, vilket också här syns i nedre vänstra hörnet. Mera bling och blommor på ett kort till en flicka, tycker jag passar bra. I mitten Kvinnlig student.

Två tårtkort. Till vänster ser du hur det ser ut ihopfällt och till höger i "uppfällt läge". Stämpeln är såklart Chibi Student. Jag har gjort ett sånt här kort tidigare också, så vill du se lite fler detaljbilder så finns det HÄR.

Jag fick beställning på två kort till samma tjej och ville såklart göra dem lite olika. Ett av tårtkorten ska hon ha och kort nummer två blev ett trishutter card.

Sista kortet är ett popup-kort som ser ut såhär när det är ihopfällt. Då är det tillräckligt platt för att stoppas ner i ett kuvert.

När man drar upp mittenplattan kan kortet stå för sig själv. Stämpeln är, som synes, återigen Kvinnlig student.Alla korten har förstås fått en "handgjort av"-stämpel också, alla dekorerade med en del av någon av studentstämplarna. Snyggt, eller hur?!
Japp, det var allt för denna gång. Nu ska jag göra två studentboxar till... *S* Kanske har du nån student i din bekantskapskrets? Då tycker jag att du ska göra ett riktigt fint kort till minne av Den Stora Dagen!

//Cornelia

8 kommentarer:

Kattiz sa...

Vilken underbar parad av studentinspiration :) Kanonfina kort, boxkortet blir ju helt underbara, och så fort studenttiderna är över här så ska jag ge mig på ett sånt :)

Carina sa...

UNDERBARA studentkort, allihopa.:)

Päivi sa...

Oj då vilken kortkavalkad. Härliga kort!

Ziro sa...

Wow! Superfina kort allihopa!

Anne May sa...

Her var det mange lekre prosjekter med mange flotte detaljer:)

Ha en fin dag!

Lisa sa...

du är otroligt duktig fast det har du väll redan hört... ;)

Stephi sa...

så snyggt cornelia!!

Susy sa...

Helt makalösa saker du har gjort!
Men så är du också en makalös person, Cornelia!

KRAM SUSY