Sidor

lördag 11 juni 2011

Fredrik har ordet : )

Hej alla underbara Scrappare!


Jag fick nyligen nys om en sida där en tjej tagit intiativet till att få upp folks ögon till att låta bli att kopiera och stämpla upp stämpeldesigners motiv runt om i världen för att sälja dessa vidare.
Jag visste inte att detta var ett stort problem och reagerade direkt ilsket eftersom jag vet vilket jobb Anita lägger ner på att designa våra motiv för att glädja andra och detta vill hon knappast vilja fortsätta med om andra skall sko sig på det.


Titta in här och se denna tjejens härliga intiativ http://stampoutstamptheft.blogspot.com/
För att visa att du stöttar problemet behöver du bara lägga upp denna loggan i din blogg och länka gärna till hennes sida : )

Och skulle ni misstänka eller se Phunnyfaces stämplar bli uppstämplade och sålt vidare får ni jättegärna meddela mig på fredrik@phunnyface.com


När jag nu är här och skriver för en gång skull vill jag passa på att skicka en jätte kram till Phunnyfaces underbart duktiga DT och tacka för allt fint ni lägger upp och all inspiration ni ger våra läsare (även Anita som nu har börjat så smått att göra kort ; )


Om ni missat artikeln om oss hos StampARTic så skall ni ta en tur in där för inspiration där deras DT har gjort ett jättefint jobb med våra stämplar.


Ni hittar dom här http://stampartic.blogspot.com/


Kram på er alla och Scrappa lugnt : )


//Fredrik

3 kommentarer:

Anonym sa...

HEJa Heja! Kul att fler får upp ögonen för detta! Var en supporter från första start!

kanon fina kort på Stampartic!!

Ps jag har modellerat om Pin up sara igen....2 gånger tom... Hiiii

http://petraso.blogspot.com

Vet inte vad som strular på er blogg men det funkar inte registrera google konto vid kommentar...funkade förra veckan!

Petra

Anonym sa...

Hej Petra!

Var inne och kolla din blogg och gillar dina varianter på Pinup Sara, kul att se ett original ta en helt annan form, fyndigt : )

TUMMEN UPP FÖR DIG SOM SUPPORTAR STAMP OUT.

Ja blogger har tydligen krånglat ett tag nu men fint att det går att skicka anonymt i alla fall.

Ha det bäst
//Fredrik

Anonym sa...

Detta förekommer ju på flera stora sälj/auktionsajter så förr eller senare kommer era underbara motiv dyka upp där och då kommer iallafall jag protestera. Det verkar inte som att de som har hand om dessa sidor bryr sig så värst mycket.
Klart jag lägger in denna logga på min blogg.
För mig är det inte bara blogger som strular sen en tid tillbaka fungerar inte firefox + blogger (och mitt internet sen åskovädret) buhu!

Massor kramar Maria (Fnusan)