Sidor

torsdag 9 juni 2011

Cool kille och så en studentkortsinsida

En liten kille ska sluta på dagis och börja i förskoleklass... och då ska fröknarna få detta kort. Känner ni igen upplägget? Jajamensan, jag har liftat mej själv, för jag gillar kortet jag visade här i lördags! *S*

Den här gången har jag utökat vimplarnas antal till två, så istället för "hej" står det "hejdå". En penna som dekoration tyckte jag också passade bra när man ska börja skolan.

Stämpelmotivet har beställaren själv valt och det heter förstås Cool kille. Just nu är det 10% rabatt på ALLA stämplar i hela butiken, så skynda dej dit och beställ dina favoriter, du med! Själv har jag shoppat loss ordentligt! *S*


På insidan skulle det finnas en ficka att stoppa blomstercheckar i. Jag gjorde ett par tags också, som har små trevliga texter på baksidan. Till höger har jag tänkt att grabben ska skriva sitt namn själv, i det vita fältet.



Och så baksidan, precis som vanligt *ler*




Den minnesgoda kommer ihåg att jag gjorde ett sista studentkort av spillet som låg på mitt pysselbord. Den som inte minns kan kika HÄR. Det tog inte mer än en dag så ringde en kollega och hade kommit på att hon minsann behövde ett studentkort, hade jag tid??? Det hade jag inte, eftersom jag skulle resa bort några dagar, men jag hade ju det där kortet liggande, som hon kunde få ta.


Så blev det också, men hon ville att jag skulle "personligifiera" det lite, så på framsidan klämde jag dit "Elin" med ganska små bokstäver och insidan blev som ovan. Tjejen är musikintresserad...


Det enda som redan fanns på insidan var den lilla lappen med "Sjung om studentens..", så därför blev det lite "kaka på kaka" när jag satte dit Chibi Student också, men jag tycker det blev rätt okej ändå.


För min egen del blir det massor av jobb i helgen, men eftersom SMHI har lovat fint väder lite här och där i landet så hoppas jag att du har tid och möjlighet att njuta av solen och ha det riktigt gott!


//Cornelia

3 kommentarer:

Susy sa...

Jätte coolt kort!!!

KRAM SUSY

Kattiz sa...

Jättefint kort, och grymt snygg insida på kortet. Undrar varför folk kommer på så sent att de ska ha studentkort, de borde ju ha vetat om det ett tag ;) Hände samma här, så jag har ytterligare ett kort att göra i helgen ha ha ha...

Scrapparlotta sa...

Wow....shit vad läckert det översta var!! Så välarbetat och jag älskar alla detaljer. Grymt snyggt!! Studentkortet är tokfint åxå!!