Sidor

tisdag 5 april 2011

Kärlekspar

Den nya stämpeln Kärlekspar fick pryda detta födelsedagskort till en tjej som fyller 30 (hon är "huvudpersonen" enligt beställaren, så därför är hennes namn lite mer framträdande) och hennes kille, som är året yngre. Kortet har en del effekter, som inte syns på bilden. Jag har till exempel embossat hjärtestämpeln i svart, lagt 3D-lack på de utstansade bokstäverna i namnen och glittrat ordentligt på blommorna och bladen. Kortet är gjort efter månadens skiss hos Svensk Scrapbooking, så jag deltar i den utmaningen. På insidan skulle det finnas plats att skriva en hel del text och en ficka för pengar. Så här löste jag det. Och så samma stämpelmotiv igen.Baksidan, som även den fått en liten bit av stämpeln. Jag valde att inte färglägga. Snyggt, det med.Och så måste jag be om ursäkt för utseendet på det här inlägget. Det vill inte bli radbrytningar där jag vill att det ska vara det. Så därför är texten "aningen kompakt". Sorry.//Cornelia

6 kommentarer:

smuulan sa...

Jättesnyggt kort! Det är så snyggt när du har genomgående samma motiv varierat färglagt/inte färglagt. Jättesnygga papper också!
Kramis!

Ol!ver sa...

Cornelia jag säger bara OH MY GOSH THIS I´S GORGEUS!


/Oliver!

Ziro sa...

Otroligt snyggt som vanligt. Papper, blommot, stämpel och färgläggningen passar perfekt ihop! Du lär ha stora chanser att vinna med detta kort!

Cattis sa...

Kanonläckert :) gillade verkligen "kärleksparet"
Blir nog väldigt uppskattat :)
Ha en bra dag / Kramis

måndotter sa...

Vilket fint kort! Färgerna passade jättebra ihop. Smart med en "pengaficka" på insidan. :=)

Zora sa...

vilken läcker stämpel och snygg även omålad.