Sidor

torsdag 24 februari 2011

Tekort med Chibi Cupcake

Jag har gjort två tekort med den söta Chibi Cupcake på framsidan. Jag har gjort mallen till asken själv så att den ska passa en påse med avslappnande örtte från Minimundus. Det är egentligen ett amningste, men jag tycker det är så gott så jag dricker det fortfarande fast jag slutat amma för länge sen. Jag brukar ge bort det till mina bekanta och de gillar det också. Den här asken tänkte jag kunde vara en bra present att ta med när man är bjuden hem till någon. Jag ritade den i Inkscape (ett gratis ritprogram) och skar sedan ut den med min skärmaskin eCraft.

Här ser du asken med teet i. Jag har låtit maskinen skära ut "T E" mitt på asken.


Jag har sedan gjort ett fodral till asken av mönsterpappret "Götheborg, Blå rand" av Inkido. Kortet hålls ihop av små magneter. Chibi Cupcake har jag som vanligt färglagt med Tombowpennor på akvarellpapper. Sedan har jag klippt runt om och satt fast den på vit cardstock, som jag i sin tur har satt fast på mörkblå cardstock, samma som jag använt till asken och till den vertikala remsan.


Här ser du asken öppen:


Till det andra kortet använde jag mig av vinröd cardstock och mönsterpappret "Götheborg, Blå stjärna" från Inkido.När jag skulle skära ut asken den andra gången så krånglade skärmaskinen när den skulle skära ut bokstäverna, så det fick bli en pappersremsa över mitten. Jag klistrade fast bokstäverna som blev över när jag gjorde den blå asken./Ziro gäst-DT

9 kommentarer:

Cornelia sa...

Så snyggt! Jag tycker till och med att det blev ännu snyggare när maskinen krånglade lite och du gjorde en "banderoll" på det undre kortet!

Cina99 sa...

Snyggt! Och jaa, jag håller nog med Cornelia i det att banderollen blev ännu tjusigare :)

smuulan sa...

WOW! Snyggt! Jag älskar sånadär presentaskar och teaskar och ljuskort och frökort och allt vad det är! Det är ju perfekt som gåbortpresent!
Kramis

Kattiz sa...

Kanonfint! Håller med ovanstående om banderollen också, jätteläckert!

Stephi sa...

vad snyggt det blev och vilken himla rolig present att få :-)

Isadory sa...

Jätte fina, stilrena och snygga :)

KatarinaR sa...

Perfekt present att ta med sig och himla kul att få.
Jättefina båda två!

TesaB sa...

Jättefina!!!

Sophie sa...

Mycket fina!