Sidor

tisdag 8 februari 2011

Påsktavla med Maya

Vi firar alltid påsken tillsammans med mina svärföräldrar. Så jag har gjort en påsktavla som min svärmor ska få. Jag har använt den söta stämpeln med påskkärringen Maya på sin kvast. Jag har färglagt som vanligt med Tombows och sedan klippt ut runt konturerna. Jag har målat månen på akvarellpapper och klippt ut. Sedan har jag stämplat och embossat en massa granar (Reprint) på 4CC papper och klippt ut. En anings pilligt, men det går! Jag hade tänkt sätta fast träden och Maya med 3D-kuddar, men det hade inte fått plats i ramen, med passepartout och glaset. Så jag satte fast allt med fotofix istället. Bakgrunden är mörkblå cardstock. Ramen och passepartout kommer från Clas Ohlson.


En närbild på Maya.

Mayas hår har jag färglagt genom att rita slingor med två bruna och en orangegul penna. Sedan har jag gått över håret med vattenpenseln och blandat färgerna lite lagom.

Jag har även gjort ett påskkort, som jag kommer skicka med tavlan. Det prickiga mönsterpappret är från serien Little Boy från Echo Park. Bokstäverna är gnuggisar som följde med sonens skridskor för att märka dem med. De som blev över har jag sparat till scrapbooking.

8 kommentarer:

Cornelia sa...

Så fint, Ziro!

Kattiz sa...

Vilken underbar tavla, så coolt! Och den funkar ju både Påsk som Halloween! Kanonfin! Kul med kortet ochså med samma motiv!

Linda Horn sa...

Sååå snygg!!

Maria sa...

Tavlan är verkligen superläcker!!!

Martina sa...

Helt underbar tavla! :-)

Petraso sa...

läckert!

Stephi sa...

Det blev otroligt snyggt med månen och träden runt henne! Verkligen fint färglagt!

NHL sa...

Jättefint! Kul att du gjort så kontrasterande alster= riktigt inspirerande!