Sidor

fredag 21 januari 2011

En liten copic demo.

Jag har gjort en liten demo på motivet fiskarna. Det var ett tag sedan jag färglade något och jag känner mig totalt ringrostig. Det ska bli mer färgläggning att visa upp här framöver. Vad saknar ni där ute?Pennorna som användes var:Y06, Y17, YR07 och E37.

10 kommentarer:

Ziro sa...

Eftersom jag ritar med Tombows, så skulle jag vilja se en demo/tutorial på färgläggning med Tombows. Om du inte har sådana pennor, kanske Cornelia kan göra en. Hon använder ju Tombows och är ju riktigt duktig också tycker jag! Det är vad jag önskar mig!

Cornelia sa...

Oooohhh.... jag tycker inte alls att jag färglägger så bra. Jag är ju inte Konstnär, som Anita!

Ett snabbtips får du här, Ziro: lägg en tunn, tunn rand av den färg du vill ha längst ut på motivet och dra den sedan inåt med hjälp av en pensel doppad i vatten. Vill du sen ha mer färg, så lägg på den igen längst ut, kanske i en lite mörkare nyans.
Så gör jag! *S*

Ziro sa...

Cornelia: Jag tycker i alla fall att du är bra på färgläggning! Jag gör också som du gör när jag färglägger med Tombow, men det skulle vara kul att få ännu mer tips. Speciellt när man ska färglägga större ytor tycker jag det blir lite knepigt.

Cornelia sa...

Mer färg, bara... och så dra ut det med penseln! Att det blir lite flammigt gör det bara mera levande! Ingen yta är ju "platt" i verkligheten.

Tack för dina söta ord! De värmer!

Gurkiss sa...

Vad färgläggar man på för papper med copic´s?

Kram Gurkiss

Fredrik Hansson sa...

Gurkiss: Under etiketter finns en tråd som heter papper som hon skrivit löite om detta.

Gurkiss sa...

Tack för svar Fredrik

Tindela sa...

Tack för demon! Jättebra för en Copic-nybörjare!:-)

Fredrik Hansson sa...

Det finns mer under tråden färgläggning som är bra för nybörjare, lycka till : )

Lisa sa...

Tack! för tipsen med tombow också!