Sidor

tisdag 7 september 2010

Och sen kom Du...

Jag gillar de här ostaskarna skarpt. Just den här släpade jag med mej hem från en Turkietresa i våras... sambon tyckte jag var lite knasig som drog med mej "skräpet" hem *ler*.


Men nu har jag klätt den med papper och pyntat med spets och annat...... och så här blev den! Stämpeln är den ursöta Zzzzz. På den lilla remsan står det "Och sedan kom Du..."


... för min tanke är att jag inuti asken ska lägga ett litet runt album med månadsbilder på Mammas Mage, som växer och växer. Men så långt har jag inte kommit ännu, för den mage som växer har inte blivit så rund ännu. Och nej... det är INTE min mage, ifall ni undrade! *S*

Ha det gott!
//Cornelia

8 kommentarer:

Anita sa...

Jag tycker ni är så fantastiska! Alla ideer ni har och allt ni kan gjöra, man blir verkligen inspirerad.

Maritha sa...

Vilken bra idé! Och en sån gullig ask!

Petra sa...

Jättefint, gillar blommorna och knapparna tillsammans. Fina färger. Måste nog köpa lite sån ost, så jag får en fin ask att altra.

Carina sa...

Sååå söt!!!

NHL sa...

Så utsökt! Som vanligt en väldigt trevlig stämpel :-)
Jag gillar den friskhet burken utstrålar...hur ska jag förklara,,,friska, fina färger i vacker, men oväntad kombination. Tycker om att bli överraskad och se nya möjligheter :-)

Cornelia sa...

Hmmm.. i min dator är inte färgerna helt rättvisa. Det prickiga pappret är åt det mintgröna hållet och barnets kläder är mer gula... men det kanske bara är skärmen på den här lilla laptopen som luras lite?

Mikaela sa...

mycket läcker. kommer att uppskattas!

Anonym sa...

Så jätteläcker!!!! Måste helt klart förbi Maxi sen o köpa ost! Fick genasst en ide när jag såg din fina ask. Tack för det;-)
//Ulle